Ostale usluge

Recepcije

Prvi direktan kontakt sa vašom kompanijom prilikom dolaska ljudi dešava se na recepciji, gde se stiče prvi utisak o vašem objektu i kompaniji. Pružamo usluge recepcije sa kvalitetnim, iskusnim osobama sa naglašenom humanom dimenzijom (kulturno ponašanje i ophođenje, ljubaznost, snalažljivost, poštenje…).

Kontrola zabrane pušenja u objektima

U skladu sa članom 12. Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu, odgovorno lice kontroliše zabranu pušenja u prostoru u kome je zabranjeno pušenje u skladu sa ovim zakonom i odgovorno je za sprovođenje mera zabrane pušenja propisanih ovim zakonom. Vršimo kontrolu zabrane pušenja u poslovnim objektima korisnika usluge. Sačinjavamo izveštaje o povredi zabrane pušenja i bez odlaganja izveštaj dostavljamo odgovornom licu.

Alkotestiranje

Pružamo usluge alkotestiranja lica putem Etilometra Alcovisor Mercury GM-1-22 (za etilometar posedujemo Uverenje Direkcije za mere i dragocene metale o ispunjenosti uslova propisanih Pravilnikom o etilometrima). Usluge alkotestiranja zaposlenih vrše naša sertifikovana lica. Prema članu 179. Zakona, poslodavac može da otkaže ugovor o radu zaposlenom koji ne poštuje radnu disciplinu, i to, između ostalog zbog dolaska na rad pod dejstvom alkohola ili drugih opojnih sredstava, odnosno upotrebe istih u toku radnog vremena.

Kontrola radnog vremena SW

SW sistem za evidentiranje radnog vremena zaposlenih omogućava jasan uvid u efikasnost radnog vremena Vaše kompanije. U svakom trenutku, na jednostavan način preko izveštaja, možete imati precizan uvid ko kasni na posao, ko prekoračuje vreme pauze, ranije odlazi sa posla ili radi prekovremeno. Sistem proizvoda sastoji se od četiri komponente:

  • RFID mediji – personalizovane kartice, privesci ili nalepnice koje imaju svi zaposleni
  • Čitač ID-a - uredjaj preko koga se zaposleni očitavaju
  • CLOUD WEB aplikacija – omogućava da vam izveštaji budu dostupni u bilo koje vreme
  • Mobilna aplikacija – omogućava da vam izveštaji budu dostupni bilo gde i bilo gde