Fizičko-tehničko obezbeđenje

Nudimo bezbednosna rešenja koje će doprineti sigurnom poslovanju vaše kompanije, kao i neometanom obavljanju poslovnih aktivnosti svih zaposlenih u štićenim objektima.
Osećaj sigurnosti čini poslovne objekte prijatnijim za rad i doprinosi većoj produktivnosti. Učinite vaš poslovni prostor bezbednim tokom dana, a naročito noću ili van radnog vremena, kada prostor ostane prazan, i sprečite nastanak štete ili nepotrebne gubitke.

Poslovni objekti

Pružamo usluge obezbeđenja u poznatim poslovnim objektima: Poslovni centar Ušće, Ušće Tower TWO, Navigator Business Center, Navigator Business Center TWO, Europe Business Center, Progres AD, Mercata VT i drugim, po čemu smo prepoznatljivi.
Jednako kvalitetno pružamo usluge i na svim ostalim objektima korisnika, uvažavajući sve njihove specifičnosti, potrebe i rizike. Izdvajamo pružanje usluga obezbeđenja i zaštite objekata u fazi gradnje ili rekonstrukcije, u preopening fazi i dr.

Šoping centri

Šoping centri kao savremeni prostori sa različitim sadržajima: ugostiteljskim, rekreativnim, zabavnim i prodajnim, sa brojnim prodavnicama najpoznatijih svetskih modnih i drugih brendova i velikim brojem posetilaca, zahtevaju posebnu pažnju kada je u pitanju fizičko – tehničko obezbeđenje.
SECUT pruža usluge obezbeđenja najvećih i najposećenijih šoping centara na ovim prostorima: Ušće Shopping Centar, Mercator Centar Beograd, BEO Shopping Centar, Immo Outlet Centar, a od 2022. godine i Delta City. Ove reference dovoljno govore u prilog ozbiljnosti i kvalitetu usluga koju pružamo.
Fokusiranost, posvećenost i neprekidna pažnja izražena je kroz dobro planiranje i koordinaciju, od neophodne logistike, odabira izvršilaca, kvalitetne obuke, organizovanja sistema zaštite, primenu i kontrolu poštovanja pravila i procedura, do stalne komunikacije i koordinacije sa klijentima, vodeći računa o potrebama korisnika lokala i posetilaca, čija nam je bezbednost na prvom mestu.

Najvažniji sistemi tehničke zaštite i zaštite od požara u funkciji obezbeđenja:

  • Sistemi video obezbeđenja (video-nadzora)
  • Protiv-provalni sistemi
  • Sistemi za kontrolu pristupa
  • Sistemi za kontrolu pružanja bezbednosnih usluga
  • Adresabilni sistemi za automatsku detekciju i dojavu požara
  • Protiv-požarne centrale
  • Stabilni sistemi za gašenje požara
  • Sistemi za detekciju gasova – ugljen monoksid i dr.
  • Sistemi za usluge parkiranja i dr.