Tehnička zaštita

Pružamo usluge instaliranja svih sistema tehničke zaštite, monitoring sistema tehničke zaštite, obuku korisnika za njihovo korišćenje i nudimo konkretna rešenja - bezbednosno-tehničke uslove za svaki objekat, u saradnji sa licenciranim partnerskim firmama. Trenutno su najzastupljeniji video obezbeđenje odnosno video nadzor, protivprovalni alarmni sistemi, sistemi za kontrolu pristupa i dr.

Video nadzor i monitoring

Sistemi video obezbeđenja (CCTV, video nadzor) imaju niz prednosti u odnosu na tradicionalne načine obezbeđenja, od kojih je jedna od mogućnosti i ušteda novca. Sa našim stručnjacima za video nadzor koji su vam na raspolaganju i sa postavkom sistema nadzora prilagođenim da zadovolji optimalne potrebe vaših objekata, možete zaštititi objekte i poslovanje, istovremeno postići efekte odvraćanja potencijalnih i efikasniju identifikaciju i pronalaženje eventualnih počinilaca.

Alarmni sistemi i monitoring

Alarm monitoring je usluga obezbeđenje koja podrazumeva ugradnju alarmnih sistema zaštite kod korisnika usluga povezanih sa Kontrolnim centrom SECUT, u kome naši iskusni operateri preko odgovarajućih uređaja i softvera neprekidno prate rad povezanih alarmnih i drugih sistema tehničke zaštite.
Konstantna zaštita:
Postavljanje fizičkog obezbeđenja i lično prisustvo koje štiti imovinu 24/7, nije uvek moguće realizovati ili je preskupo kao rešenje. Alarmni sigurnosni sistemi su savršeno rešenje koje pruža 24-časovnu zaštitu od prova

Kontrola pristupa

Kada na objektima postoji odgovarajuća i efikasna kontrola pristupa, tada je i bezbednost na višem nivou. Nudimo kvalitetna i pouzdana rešenja za poslovne zgrade, javne ustanove ili objekte u kojima postoji veći broj zaposlenih, veliki protok ljudi i potreba za kontrolom i sprečavanjem neovlašćenog ulask