Ecobot Scrubber 50

ECOBOT SCRUBBER 50

IDEALAN ZA ČIŠĆENJE U MANJIM I SREDNJIM SREDINAMA

Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima Ecobot 50 je pametni robot koji predstavlja budućnost čišćenja! Robot dizajniran za čišćenje podova i ribanje, sposoban da očisti velike površine u kratkom vremenskom periodu i opremljen je senzorima koji sprečavaju da se sudari sa ljudima i preprekama, što ga čini pogodnim i za prostorije u Kojima ima puno ljudi. Na kraju ciklusa čišćenja, Ecobot Scrubber 50 će se vratiti na svoju radnu stanicu, napuniti se energijom, isprazniti otpadnu vodu i dopuniti svoje zalihe vode. Robotom se može upravljati ručno ali i daljinski preko aplikacije.

  • Održavanje Scrubber 50 zahteva samo 2 sata tehničkog održavanja mesečno, pomažući da se produktivnost digne na viši nivo.
  • Navigacija Scrubber 50 čisti prema unapred zadatom rasporedu čišćenja, bez dodatne intervencije tehničkog osoblja.
  • Korisnički interfejs Sa pristupačnim i intuitivnim grafičkim interfejsom, robot se može vrlo jednostavno pokrenuti bilo preko displeja na robotu bilo udaljeno sa mobilnog uredjaja.
  • Udaljeni system kontrole i nadzora Operater može udaljeno da nadzire i upravlja radom Scrubber 50 robota, kroz pristupač i interaktivni Fleet Management Sistem.
  • Integrisana radna stanica Automatski se spaja sa priključnom jedinicom, puni bateriju, prazni i ispira rezervoar za prljavu vodu i puni rezervoar za čistu vodu.

POGODAN ZA RAZLIČITE OBLASTI I ORGANIZACIJE

BOLNICE

SUPERMARKETI

AERODROMI

POSLOVI PROSTORI

INDUSTRIJE