Ecobot Scrubber 75

ECOBOT SCRUBBER 75

IDEALAN ZA UNUTRAŠNJE I SPOLJNE VELIKE SREDINE

Savršene performanse ECOBOT Scrubber75 je autonomni robot za pranje, dizajniran za optimalno čišćenje velikih površina i kretanje u prostoru okruženim ljudima. Sa revolucionarnom Turnado tehnologijom i dizajnom ofset glavom četki, svaki ugao i ivica će biti idelano očišćeni.

  • Autonomna inteligencija Opremljen nasavremenijim hardverom i napednim softverom baziranim na veštačkoj inteligenciji, Ecobot Scrubber 75 predstavlja najsavremni proizvod u svojoj klasi koji je sposoban da očisti svaki ćošak i ivicu zadatog prostora.
  • Visoka efikasnost Dizajniran da neprekidno radi 6 sati sa jednim punjenjem i jednim rezervoarom vode a zahvaljujući četvorostepenom sistemu za filtriranje koji obezbedjuje čistu recikliranu vodu za besprekorono čišćenje prestavlja revolucionarni proizvod u industriji čišćenja.
  • Savršene performance Ecobot Scrubber 75 je prvi robot sa revolucionarnom Turnado tehnologijom i dizajnom ofset glavom četki, svaki ugao i ivica će biti idelano očišćeni.
  • Jednostavnost upravljanja Najsavremenija tehnologija koja se odlikuje jednostavnošću, dizajniran prema uputstvima pružalaca usluga čišćenja sa višegodišnjim iskustvom. Integrisani tablet je sa vrlo jednostavnim intuitivnim interfejsom prilagodjenim svim generacijama.

POGODAN ZA RAZLIČITE OBLASTI I ORGANIZACIJE

PARKINZI

SHOPING MOLOVI

AERODROMI

INDUSTRIJE

SPOLJAŠNI PROSTORI