Secut d.o.o.

secut-625x200.jpg

Kompanija SECUT je osnovana 2002.godine sa ciljem pružanja usluga fizičko tehničkog obebeđenja.
Kako je kompanija rasla i polako ali sigurno zauzimala  svoju poziciju na tržištu, proširili smo našu ponudu i na ostale usluge:

  • profesionalno higijensko održavanje objekata,
  • radovi na visini (pranje fasada, popravke,i sl.)
  • kurirske usluge,
  • bezbednost i zdravlje na radu,
  • protiv požarna zaštita,
  • uređenje zelenih površina,
  • upravljanje otpadom.

Od početka našeg poslovanja, do danas, stekli smo mnogo klijenata iz svih oblasti usluga. Naravno, rezultati nisu došli sami.Stalnim učenjem, usavršavanjem i sticanjem znanja, naši menadžeri su kroz obuke i stečene veštine prenosili znanje  zaposlenima, te smo do danas stekli značajan broj klijenata.
Naša referentna lista najbolje govori o nama. Zanimljivo je istaći da imamo malu fluktoaciju zaposlenih na svim nivoima, što je za kompaniju koja se bavi ovom vrstom usluga, retkost. Ovim načinom poslovanja smo stekli poverenje zaposlenih i klijenata, što je osnov za uspeh.

Naša misija je da kroz odgovorno poslovanje pružimo kvalitetnu usugu i da naše ime bude prepoznatljivo po kvalitetu.

Vizija je da postanemo lideri u Srbiji i regionu. Zadržimo, poboljšamo i proširimo asortiman naših proizvoda i usluga i time opravdamo poverenje postojećih i steknemo poverenje novih klijenata.

Sertifikati i obuke

Pored sertifikata ISO 9001/2008, koji je prvi u nizu a koji nam je izdat 2004 godine, posedujemo i sertifikate 14001:2004, OHSAS 18001:2007, 27001:2005.

Licence za bezbedost i zdravlje na radu, protiv požarnu zaštitu, licencu za obavljanje kurirskih usluga, potvrdu o obučenosti za čišćenje u procesu HCCP-a.

Društvena odgovornost
Uvek smo pronalazili načina da pomognemo onima kojima je pomoć bila potrebna.
Donacijama smo podržali projekat “Moja škola”, organizaciju “Dečije srce”, “Marc-produkciju” u organizaciji neprofitabilnih dečijih predstava, uputili novčanu i robnu pomoć stanovništvu iz poplavljenih naselja.