Mašinsko čišćenje pokretnih stepenica

mashinskoStepenica.jpg

Prvi utisak pri ulazu u poslovnu zgradu neretko je od izuzetne važnosti. Pokretne stepenice su često tačka fokusa u mnogim ovjektima. Prljave pokretne stepenice mogu na posetioca ostaviti negativan uticaj, što se loše održava na imidž objekta.

Preduzeće SECUT nudi idealno rešenje ovog problema - mašinsko pranje pokretnih stepenica uz pomoć ˝Duplex Escalator Cleaner“ mašine.
Dupli čistač pokretnih stepenica je verzija robusne duple mašine za ribanje poda (˝Duplex Floor Scrubber˝) koji je modifikovan u statičan čistač pokretnih stepenica. Kombinuje čišćenje i ribanje čime se ostvaruje nov standard u čišćenju pokretnih stepenica, uz pomoć ekstra dugačkih četki i patentiranog sistema šina. Duplom čistaču pokretnih stepenica je potrebno samo 45 minuta da očisti i oriba pokretne stepenice bez potrebe da se one prethodno rasklope.
Ovo je idealno rešenje za sve pokretne stepenice u: tržnim centrima, na aerodromima, u velikim prodavnicama, bolnicama, železničkim stanicama ili izložbenim paviljonima.

Dupli čistač pokretnih stepenica čisti površine do same ivice - četka koja se nalazi kod svakog duplog uređaja za ribanje poda omogućava mašini da čisti do same ivice pokretnih stepenica.  Mašina je povratna, i proces se ponavlja sa suprotne strane.

Dupli čistač pokretnih stepenica se postavlja u dnu pokretnih stepenica i zaključava u statičnu poziciju. Na taj način nije potrebno pomerati pokretne stepenice gore-dole radi maksimalnog čišćenja uz minimalan napor.