Održavanje šoping centara

ShopinMol-552cc9a27c04f.jpg

Od samog početka ekspanzije šoping molova u Beogradu, SECUT je spremno dočekao ovu vrstu profesionalnog izazova.


Šoping centri, kao objekti konstantne frekvencije velikog broja posetilaca, zahtevaju angažman 24/7. Održavanje tako velikih i kompleksnih komercijalnih prostora, iziskuje posebnu vrstu priprema, obuke, logističke podrške i organizacionih veština kako bi se odgovorilo na sve izazove posla.


Pažljivo gradeći iskustvo i uz birane partnere, SECUT je postigao reputaciju jednog od najpouzdanijih servisa u ovom segmentu posla. Tome u prilog govori i činjenica da je Menadžment Ušće Shopping Centra, najvećeg objekta ovog tipa na prostoru bivše Jugoslavije, od prvog dana ukazao poverenje našem preduzeću u brizi o održavanju čistoće Centra.


Pored Ušća, SECUT je u međuvremenu sticao i gradio iskustva, održavajući objekte poput Immocentra i TC Rodić na Novom Beogradu. Ipak, Šoping Centar Ušće ostaje kao primer jedinstvene reference i novog organizaciong pristupa čišćenju ovakve vrste prostora.


Pored pažljivo biranog i posebno obučenog tima, SECUT je gradio iskustvo na primerima implementacije prezentovanih inostranih know-how sistema u praksi, koji su doneli vidno unapređenje usluge.